Haar accessoires

Haaraccessoires: scrunchies in allerlei stoffen

Bij Never Naked vind je haaraccessoires als scrunchies & haarklemmen.

Scrunchies zijn er in vele soorten, maten en gemaakt van diverse stoffen. Scrunchies: wel bekend als ‘haarwokkel’, ‘froezel’ of gewoon als ‘haarelastiek’. Scrunchies zijn haarelastieken gemaakt van stof en deze haarelastieken waren een enorme trend in de jaren 90. And the good news is: they’re back!

Scrunchies

Haaraccessoires online bestellen: Haarklemmen

Haarklemmen & haarclips zijn fijn om je haar uit je gezicht te houden bij het stijlen van je haar of als haaraccessoire. Steek je haar geheel op met haarklemmen of maak een halve up-do met een of meerdere haarklemmen. Naast haarklemmen in een set van 3 in marmer print vind je ook een set van föhnklemmen in het aanbod. 

Scrunchies, haar- & föhnklemmen vind je dus online in de collectie van Never Naked. Met deze haaraccessoires zorg je ervoor dat je haar in no-time in model zit!

Bekijk alle haarklemmen

Van haarklemmen tot scrunchies, gemaakt van velours, satijnen of zachte teddy stof!

Beige satijnen scrunchie set

14,99

You can never have too many scrunchies!

Met de haarwokkels maak je gemakkelijk diverse haarstijlen. Wij geven je graag wat hairspiration (haar inspiratie) om verschillende haarlooks met scrunchies uit te proberen. Zoals de scrunchies met knot, scrunchies met staart en scrunchies met een messy bun of vlechtjes.

You can never have too many scrunchies!

Bad hairday? Scrunch it!

Heb je last van een bad hairday of lange lockdown lokken? Steek je haar dan eenvoudig op met een haarklem of scrunchie en je bent good to go!

Bad hairday? Scrunch it!