Germanium uplift gezichtsrollers

De Germanium up-lift gezichtsrollers zijn gezichtsrollers die onder de categorie ‘massage rollers’ vallen. Deze rollers zijn bekleedt met 30 kleine Toermalijn stenen die ervoor zorgen dat de huidconditie verbetert en wordt gelift. De Germanium rollers zijn zowel geschikt voor het gezicht als voor het lichaam! 

Let op: Omdat gezichtsrollers in direct contact komen met de huid is het niet mogelijk om deze te ruilen & retourneren. Het is helaas lastig te controleren of de roller wel of niet is gebruikt. Om kwaliteit & hygiëne te waarborgen accepteren wij daarom geen retourzendingen.

Heb je vragen over de Germanium gezichtsrollers? Stel ze dan via info@nevernaked.nl of via Instagram of Facebook! Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden & helpen je graag bij het maken van een keuze.

Facerollers van Germanium en metaal kopen

De voordelen van de Germanium up-lift rollers zijn dat de rollers makkelijk in gebruik zijn en rimpels verminderen. De rollers liften en verstevigen de huid door de toename van het aanmaken van collageen. De Germanium rollers zijn verkrijgbaar in de goud en lichtroze. Doordat de rollers gemaakt zijn van metaal hebben de kleuren een metallic look! 

 

Het effect van Germanium rollers is dat de huidcellen geactiveerd worden en het metabolisme in de huid verbeterd. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vetophoping wordt verminderd. Dit zorgt voor een liftend effect. 

 

Makkelijk mee te nemen

De Germanium rollers met toermalijn stenen zijn licht van gewicht en worden geleverd in een bijbehorend satijnen zakje. Hierin kan de roller bewaard worden en is het gemakkelijk om de roller mee te nemen!

 

Handig in gebruik

De rollers hebben ronde uiteinden waardoor het gemakkelijk is om alle plekken op het gezicht te bereiken. Maar ook op het lichaam is het goed te gebruiken bij bijvoorbeeld cellulitis of littekens. 

 

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van deze Germanium gezichtsrollers? Lees meer over de voordelen van gezichtsrollers! 

Toermalijn stenen roller

De Germanium rollers zijn bekleed met 30 toermalijn stenen. Maar wat is toermalijn eigenlijk? Toermalijn is een edelsteen en staat bekend om de fysieke werking zoals het helpen bij zenuwen, spanning, agressie en klachten als nekpijn & rugpijn. De steentjes helpen om afval energie uit je lichaam af te voeren wat zorgt voor ontlading van spanningen & stress. 

Bekijk de gouden Germanium gezichtsroller

3D Gezichtsrollers vs. andere gezichtsroller soorten

Naast de germanium rollers zijn er ook vele andere rollers gemaakt van verschillende stenen en materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Denk hierbij aan de 3D rollers maar ook aan de Jade & Rozenkwarts gezichtsrollers. We vertellen je graag meer over de verschillen tussen de rollers. Zo vind je een roller die bij jouw wensen past!

Bekijk alle facerollers:

Bekijk alle gezichtsrollers
3D Gezichtsrollers vs. andere gezichtsroller soorten
5.0
Erg mooi (Rozenkwarts Bol roller) & werkt fijn op m'n gezicht

Janine

Germanium rollers zijn gemaakt van metaal met een luxe metallic finish

Germanium gezichtsroller goud

39,99

Germanium gezichtsroller acties

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van gezichtsroller acties, aanbiedingen & de nieuwste items. Dit doen we via onze Social Media kanalen (Facebook & Instagram) en via de nieuwsbrief. Meld je aan!

  Rozenkwarts rollers vs. Jade steen rollers

  De twee bekendste gezichtsrollers zijn de Rozenkwarts & Jade steen rollers. Qua kleur en steen verschillen deze rollers van elkaar. Ben je er nog niet uit welke roller het beste bij je past? Lees dan alles over de verschillen van de Rozenkwarts vs. de Jade steen roller. 

  Rozenkwarts rollers vs. Jade steen rollers

  Rozenkwarts roller vs. overige gezichtsrollers

  Naast de Rose Quartz faceroller bestaat het aanbod uit verschillende gezichtsrollers, zoals: ‘y-shape’ gezichtsrollers, Germanium rollers en Jade steen rollers in verschillende kleuren. Elke gezichtsroller heeft zo haar eigen werking, maar wat zijn de verschillen tussen de rollers? Wij leggen het je graag uit!

  Rozenkwarts roller vs. overige gezichtsrollers