3D Massagerollers

3D Massagerollers zijn gezichtsrollers met twee bollen aan het uiteinde en een ‘y’ of ‘v’ vorm. Deze ‘y’-shape rollers zijn een ware workout voor het gezicht en bevorderen hierdoor de toename van collageen in de huid. De 3D rollers zijn zowel geschikt voor het gezicht als voor het lichaam! Lees meer over hoe je de gezichtsrollers het beste kan gebruiken.

Belangrijk bij de 3D rollers is om deze niet in combinatie met huidverzorgingsproducten te gebruiken. Gebruik deze roller enkel op een schoon & droog gezicht.

Let op: omdat gezichtsrollers in direct contact komen met de huid is het niet mogelijk om deze te ruilen & retourneren. Het is helaas lastig te controleren of de roller wel/niet is gebruikt. Om kwaliteit & hygiëne te waarborgen accepteren wij daarom geen retourzendingen.

3D Gezichtsroller voordelen 

De voordelen van de 3D rollers zijn dat deze rollers makkelijk in gebruik zijn en dat ze een 360 graden bereik hebben. De rollers liggen lekker in de hand en zijn met name bedoeld om de huid te liften, verstevigen door de aanmaak van collageen te bevorderen

 

Heb je last van rimpels, lijntjes en ander huidverouderings kenmerken? 

Dan zijn deze rollers dus je beste vriend. Door de intense massage van de rollers wordt de doorbloeding en de elasticiteit van de huid bevordert. Hierdoor krijgt de huid een collageen boost wat zorgt voor het verminderen van rimpels en huidveroudering tekens. 

 

Last van cellulitis & littekens? 

Ook daar zijn deze rollers geschikt. Hoewel we het een 3D gezichtsroller noemen zijn deze roller ook geschikt voor op het lichaam en kan het dagelijks gebruik maken van de rollers cellulitis & littekens op het lichaam zichtbaar verminderen. 

 

Heb je last van spanning & hoofdpijn? 

Niet alleen het huidoppervlak maar ook de spieren onder de huid worden gemasseerd. Dit kan zorgen voor directe verlichting van spanning en hoofdpijn in het gezicht. Ook de nek is vaak een plek waar hoofdpijnklachten zich voordoen. De roller kan uiteraard ook in de nek gebruikt worden, let er hierbij wel op dat er geen haren tussen de roller vast komen te zitten! 

 

Contouren in het gezicht

Kunnen de contouren in jouw gezicht wel een uplift gebruiken? De 3D facerollers hebben een verstevigende werking en werken snel. Hierdoor worden contouren, zoals de jukbeenderen en kaaklijn beter zichtbaar. 

De rollers zijn verkrijgbaar in de kleuren rosé goud, zilver en de vibrerende 3D gezichtsroller is verkrijgbaar in goud. 

3D Vibrerende faceroller set

De 3D rollers zijn ook beschikbaar in een elektrische 3D roller variant. De vibratie in deze ‘y’-vormige roller zorgt voor een intensere massage van het gezicht. Deze roller is waterproof en kan dus ook in de douche of in bad worden gebruik!

Vibrerende 3D Massageroller set

3D Gezichtsrollers vs. andere gezichtsroller soorten

Naast de 3D Massagerollers zijn er ook vele andere rollers gemaakt van verschillende stenen en materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

Twijfel je nodig over welke roller je moet kiezen? Wij leggen je graag de verschillen tussen de rollers uit! Zodat jij een roller vindt die bij jouw huidconditie en wensen past.

Bekijk alle facerollers:

Bekijk alle gezichtsroller soorten
3D Gezichtsrollers vs. andere gezichtsroller soorten
5.0
Erg mooi (Rozenkwarts Bol roller) & werkt fijn op m'n gezicht

Janine

Ga voor een echte face workout met de 3D Massagerollers

3D Massageroller zilverkleurig

21,99

3D Gezichtsroller acties

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van gezichtsroller acties, aanbiedingen & de nieuwste items. Dit doen we via onze Social Media kanalen (Facebook & Instagram) en via de nieuwsbrief. Meld je aan!

  Rozenkwarts rollers vs. Jade steen rollers

  De twee bekendste gezichtsrollers zijn de Rozenkwarts & Jade steen rollers. Qua kleur en steen verschillen deze rollers van elkaar. Ben je er nog niet uit welke roller het beste bij je past? Lees dan alles over de verschillen van de Rozenkwarts vs. de Jade steen roller. 

  Rozenkwarts rollers vs. Jade steen rollers

  Rozenkwarts roller vs. overige gezichtsrollers

  Naast de Rose Quartz faceroller bestaat het aanbod uit verschillende gezichtsrollers, zoals: ‘y-shape’ gezichtsrollers, Germanium rollers en Jade steen rollers in verschillende kleuren. Elke gezichtsroller heeft zo haar eigen werking, maar wat zijn de verschillen tussen de rollers? Wij leggen het je graag uit!

  Rozenkwarts roller vs. overige gezichtsrollers