Gezichtsroller Rozenkwarts

De Rozenkwarts gezichtsroller, de naam zegt het eigenlijk al, is gemaakt van Rozenkwarts. Rozenkwarts, ofwel Rose Quartz, is een kristal met een helende en verzorgende werking. Naast dat de rollers een luxe uitstraling hebben en een lust voor het oog zijn zorgen de rollers voor een glowing skin! En wie wil dat nou niet? 

In het aanbod van Never Naked vind je verschillende Rozenkwarts gezichtsrollers: van de ‘standaard’ Rozenkwarts roller tot de Rozenkwarts Bol gezichtsroller en de 3D Massageroller met Rozenkwarts bollen.

Ook vind je een Vibrerende Elektrische Rozenkwarts roller set in het aanbod. Met deze set zorg je voor een nog intensere gezichtsmassage, door de trillingen van de roller.

Naast rollers vind je ook een Rozenkwarts Gua Sha steen in het aanbod van Never Naked.

Bekijk de elektrische gezichtsroller set Rozenkwarts

Rose Quartz gezichtsroller voordelen

De voordelen van de Rozenkwarts roller zijn dat de roller een ontspannende & zuiverende werking heeft. Dus heb je last van een onzuivere huid, stress en/of vermoeidheid? Dan is Rozenkwarts de steen die bij je past. Daarnaast zorgt de roller ervoor dat je een glowing skin krijgt en is de roller makkelijk in gebruik. 

Alle Rose Quartz facial roller voordelen opgesomd: 

 • Ontspannende werking
 • Makkelijk in gebruik
 • Luxe uitstraling
 • Kan in de koelkast, voor een verkoelend effect 
 • Zorgt ervoor dat gezichtsproducten in de huid worden gemasseerd
 • Verkleint de poriën
 • Gladdere & strakkere huid
 • Zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden ‘afgevoerd’
 • Heldere en frisse huid 
 • Lymfedrainage
 • Toename van collageen productie 
 • Verbeteren van bloedcirculatie
 • Helpt (toekomstige) rimpels en lijntjes verminderen 

Gebruik de roller nadat de huid is schoongemaakt en je favoriete gezichtsproduct, zoals een crème, moisturizer of serum hebt aangebracht. Zo rol je het product over je gezicht en wordt het als het ware in de huid gemasseerd. 

Heb je last van puffy ogen, wallen en donkere kringen onder je ogen? Dan is de jade roller wellicht iets voor jou! 

Wat is Rozenkwarts?

Rozenkwarts is de steen van de liefde en heeft een zachte en liefdevolle werking. Klinkt dit te zweverig? Rozenkwarts staat met name bekend om haar zuiverende werking. De steen heeft een kalmerende en geruststellende werking. Huidklachten als gevolg van stress & spanning kunnen door het gebruik van rozenkwarts verminderen. Daarnaast staat Rozenkwarts erom bekend de bloedsomloop te versterken.

Sounds like magic, right? 

Met name bij stress, spanning en een onzuivere huid is Rozenkwarts geschikt. Daarnaast staat het mooie roze ook luxe in je badkamer. Het oog wil ook wat! 

 

Voor wie is de Rozenkwarts faceroller geschikt?

De Rose Quartz roller is met name geschikt wanneer je last hebt van: 

 • Een onzuivere huid
 • Stress & vermoeidheidstekenen
 • Een doffe huid
 • Gezwollen oogleden, donkere kringen en wallen
 • Vochtophopingen

Koop je een Rozenkwarts roller bij Never Naked? Dan wordt de roller verpakt in een satijnen zakje. Hier kan je de roller in opbergen en zo neem je ‘m gemakkelijk mee onderweg. 

Let op: belangrijk bij Rozenkwarts stenen is dat deze bewaard worden op een wat donkere plek, in ieder geval niet in direct zonlicht. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de steen lichter wordt en verkleurd. 

I.v.m. hygiëne mogen de Rozenkwarts gezichtsrollers niet geretourneerd worden bij Never Naked. Hierdoor waarborgt Never Naked de hygiene en kwaliteit van de producten & ben jij er zeker van dat een item dat je bestelt nooit eerder is gebruikt.

Voor wie is de Rozenkwarts faceroller geschikt?

Bekijk alle edelsteen gezichtsrollers

Naast de Rozenkwarts gezichtsrollers biedt Never Naked ook andere Edelsteen gezichtsrollers aan, zoals de Opaal gezichtsrollers, Obsidiaan gezichtsrollers & Jade steen gezichtsrollers aan in het assortiment van edelsteen gezichtsrollers.

 

Bekijk alle edelsteen gezichtsrollers

Andere gezichts- & massagerollers

Ben je naast de edelsteen rollers geïnteresseerd in een andere gezichts- of massageroller? Bekijk dan de 3D rollers & Germanium rollers. 

De 3D rollers zijn speciaal geschikt om gezichtscontouren zichtbaar te maken & de huid te liften, zonder botox of fillers! Bekijk de 3D Massagerollers.

Met de Germanium rollers verbeter je de elasticiteit van de huid & zorg je voor een frisse glow. Bekijk de Germanium gezichtsrollers!

Bekijk alle facerollers
5.0
Erg mooi (Rozenkwarts Bol roller) & werkt fijn op m'n gezicht

Janine

Rozenkwarts staat voor (zelf)liefde!

Vibrerende Rozenkwarts gezichtsroller met twee opzetstukken

39,99

Natuursteen & kristal gezichtsrollers

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van gezichtsroller acties, aanbiedingen & de nieuwste items. Dit doen we via onze Social Media kanalen (Facebook & Instagram) en via de nieuwsbrief. Meld je aan!

  Rozenkwarts rollers vs. Jade steen rollers

  De twee bekendste gezichtsrollers zijn de Rozenkwarts & Jade steen rollers. Qua kleur en steen verschillen deze rollers van elkaar. Ben je er nog niet uit welke roller het beste bij je past? Lees dan alles over de verschillen van de Rozenkwarts vs. de Jade steen roller. 

  Jade vs rozenkwarts rollers
  Rozenkwarts rollers vs. Jade steen rollers

  Rozenkwarts roller vs. overige gezichtsrollers

  Naast de Rose Quartz faceroller bestaat het aanbod uit verschillende gezichtsrollers, zoals: ‘y-shape’ gezichtsrollers, Germanium rollers en Jade steen rollers in verschillende kleuren. Elke gezichtsroller heeft zo haar eigen werking, maar wat zijn de verschillen tussen de rollers? Wij leggen het je graag uit!

  soorten
  Rozenkwarts roller vs. overige gezichtsrollers