Edelsteen gezichtsrollers: welke rollers zijn er?

Edelsteen gezichtsrollers bestaan er in allerlei soorten en maten en zijn verkrijgbaar in diverse stenen en materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Jade steen & Rozenkwarts gezichtsrollers maar ook de Opaal witte gezichtsrollers & Obsidaan gezichtsrollers. Elke edelsteen heeft zo haar eigen kenmerken, kleur & werking. Lees meer over de verschillende edelsteen facerollers!

Jade steen rollers & Gua Sha Jade stenen

De meest bekende edelsteen gezichtsrollers zijn gemaakt van Jade steen. Dit is een bekende edelsteen die wordt gekenmerkt door haar (mint)groene kleur. Jade steen heeft een ontspannende werking, luxe uitstraling & is verkrijgbaar in mintgroen & groen. Heb je last van donkere kringen onder de ogen, gezwollen oogleden of onzuiverheden? Dan zijn de Jade steen rollers geschikt voor jou!

Naast de Jade steen rollers vind je in de collectie ook een Gua Sha Jade steen. Dat is een vlindervormige steen gemaakt van Jade. Deze steen schraap je als het ware over het gezicht, waardoor vochtophopingen (lymfedrainage) worden verminderd & afvalstoffen worden afgevoerd. Ben je benieuwd naar de voordelen van gua sha stenen? Lees dan alles over de voor- en nadelen!

Bekijk alle Jade steen rollers

Rozenkwarts gezichtsrollers

Rozenkwarts gezichtsrollers, zijn samen met de Jade steen rollers, de bekendste edelsteen gezichtsrollers! Rozenkwarts rollers zijn, je raadt het al, gemaakt van Rozenkwarts. Dit is een roze kristal die staat voor zelfliefde & liefde voor anderen. Wil je een gezichtsroller cadeau doen? Dan heeft deze roller dus een mooie boodschap!

De Rozenkwarts gezichtsrollers vind je in de standaard ‘Rozenkwarts roller‘, met een grote & kleine steen aan elk uiteinde, maar ook in de ‘Rozenkwarts Bol roller‘, waarbij de steen rond is geslepen zodat je gemakkelijk alle lastige hoekjes in het gezicht mee kan nemen.

Ben je op zoek naar een intensieve massage tool? Dan is de Vibrerende Rozenkwarts roller iets voor jou!

Nieuw is ook de 3D rosé gouden Massageroller met Rozenkwarts bollen. Deze edelsteen roller is klein van stuk & speciaal geschikt voor de neus.

Bekijk alle Rozenkwarts gezichtrollers

Opaal edelsteen gezichtsrollers (wit)

Naast Rozenkwarts is Opaal ook een edelsteen die onderdeel is van de kwartsstenen. Opaal is een wit glanzende & licht doorschijnende edelsteen die met name gevonden wordt in Australië. Deze steen staat volgens spirituelen symbool voor vrolijkheid, optimisme, levenslust & spontaniteit. De steen staat tevens voor liefde, passie, trouw & loyaliteit.

De Opalen gezichtsroller is dus gemaakt van een witte steen. De roller is afgewerkt met gold plated hardware. Een juweeltje in je badkamer!

Bekijk de Opaal Gezichtsroller
Opaal edelsteen gezichtsrollers (wit)

Obsidiaan gezichtsrollers (zwart)

Een andere luxe gezichtsroller gemaakt van edelstenen is de Obisidaan gezichtsroller. Deze roller is gemaakt van een diepzwarte glanzende steen. Obsidiaan ontstaat vanuit snel afgekoeld lava & wordt gevonden in vulkanische gebieden. Deze steen staat symbool voor persoonlijke ontwikkeling, reiniging, zelfinzicht & het opruimen van gebeurtenissen & herinneringen uit het verleden. Het vermindert negatieve invloeden in de omgeving.

Is het tijd voor een positieve selfcare boost? Dan is de Obisidaan roller geschikt voor jou! Deze roller is voorzien van rosé gouden hardware & is een echte eye-catcher!

Bekijk de Obisidaan (zwarte) gezichtsroller

Andere gezichts- & massagerollers

Ben je naast de edelsteen rollers geïnteresseerd in een andere gezichts- of massageroller? Bekijk dan de 3D rollers & Germanium rollers. 

De 3D rollers zijn speciaal geschikt om gezichtscontouren zichtbaar te maken & de huid te liften, zonder botox of fillers! Bekijk de 3D rollers.

Met de Germanium rollers verbeter je de elasticiteit van de huid & zorg je voor een frisse glow. Bekijk de Germanium gezichtsrollers!

Bekijk alle facerollers
5.0
Erg mooi (Rozenkwarts Bol roller) & werkt fijn op m'n gezicht

Janine

Voor welke edelsteen roller ga jij? Jade of Rozenkwarts? Opaal & Obsidiaan?

Rozenkwarts gezichtsroller

29,99

Natuursteen & kristal gezichtsrollers

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van gezichtsroller acties, aanbiedingen & de nieuwste items. Dit doen we via onze Social Media kanalen (Facebook & Instagram) en via de nieuwsbrief. Meld je aan!

  Frisse & glowy huid? Let's roll!

  Gezichtsrollers zijn niet meer weg te denken uit menig beauty-routine & wij begrijpen wel waarom. De rollers hebben een luxe uitstraling, zijn handig in gebruik & zorgen voor een frisse glow van de huid. Het aanbod varieert van Edelsteen gezichtsrollers & Elektrische vibrerende gezichtsroller (sets) tot Germanium gezichtsrollers en 3D Massagerollers. Voor welke roller ga jij? Let’s roll babes!

  Frisse & glowy huid? Let's roll!

  Edelsteen of Massagerollers?

  Ben je op zoek naar een edelsteen roller, gemaakt van Rozenkwarts, Opaal, Obsidiaan of Jade steen? Of ga je voor een 3D Massage roller, ook wel de ‘y’-shape roller genoemd. Beiden type rollers zorgen voor een boost in collageen & verbeterde bloedsomloop. Het verschil is dat de 3D rollers zorgen voor een intensieve massage van het gezicht, voor een versteviging van de huid. No botox needed!

  Edelsteen of Massagerollers?