Jade steen facerollers & Gua Sha Jade

Jade steen is een edelsteen die gebruikt wordt voor het maken van gezichtsrollers. Deze rollers zijn gemaakt van 100% Xiuyan Jade steen, die vervolgens geslepen is tot de stenen die voor de gezichtsrollers worden gebruikt. Jade steen werd al in het oude China gebruikt als beautytool & is nu ook in de Westerse wereld niet meer weg te denken uit menig beauty-routine!

In het aanbod van Never Naked vind je verschillende Jade steen gezichtsrollers: van de mintgroene Jade steen roller tot de (donker)groene Jade faceroller.

Ook vind je een Gua Sha Jade steen in vlindervorm. Dit is een steen die gemaakt is van Jade (groen en wit gemêleerd) die je over het gezicht schraapt om afvalstoffen & vochtophopingen af te voeren.

Bekijk de mintgroene Jade steen faceroller

Werking van Jade

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Fysiek werkt Jade zuiverend & ontgiftend. Heb je dus last van een onzuivere huid? Dan kunnen de Jade steen gezichtsrollers of Gua Sha stenen je hierbij helpen!

Wat ook helpt bij een onzuivere huid zijn de Mee-eter verwijderaar tools. Goed reinigen is, naast het masseren van het gezicht, ook belangrijk!

Bekijk alle edelsteen gezichtsrollers

Naast de Jade steen gezichtsrollers biedt Never Naked ook Opaal gezichtsrollers, Obsidiaan gezichtsrollers & Rozenkwarts gezichtsrollers aan in het assortiment van edelsteen gezichtsrollers.

 

Bekijk alle edelsteen gezichtsrollers

Andere gezichts- & massagerollers

Ben je naast de edelsteen rollers geïnteresseerd in een andere gezichts- of massageroller? Bekijk dan de 3D rollers & Germanium rollers. 

De 3D rollers zijn speciaal geschikt om gezichtscontouren zichtbaar te maken & de huid te liften, zonder botox of fillers! Bekijk de 3D Massagerollers.

Met de Germanium rollers verbeter je de elasticiteit van de huid & zorg je voor een frisse glow. Bekijk de Germanium gezichtsrollers!

Bekijk alle facerollers
5.0
Erg mooi (Rozenkwarts Bol roller) & werkt fijn op m'n gezicht

Janine

Jade heeft een zuiverende werking & werd al in het Oude China gebruikt als beautytool!

Groene Jade steen roller

29,99

Natuursteen & kristal gezichtsrollers

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van gezichtsroller acties, aanbiedingen & de nieuwste items. Dit doen we via onze Social Media kanalen (Facebook & Instagram) en via de nieuwsbrief. Meld je aan!

  Frisse & glowy huid? Let's roll!

  Gezichtsrollers zijn niet meer weg te denken uit menig beauty-routine & wij begrijpen wel waarom. De rollers hebben een luxe uitstraling, zijn handig in gebruik & zorgen voor een frisse glow van de huid. Het aanbod varieert van Edelsteen gezichtsrollers & Elektrische vibrerende gezichtsroller (sets) tot Germanium gezichtsrollers en 3D Massagerollers. Voor welke roller ga jij? Let’s roll babes!

  Frisse & glowy huid? Let's roll!

  Edelsteen of Massagerollers?

  Ben je op zoek naar een edelsteen roller, gemaakt van Rozenkwarts, Opaal, Obsidiaan of Jade steen? Of ga je voor een 3D Massage roller, ook wel de ‘y’-shape roller genoemd. Beiden type rollers zorgen voor een boost in collageen & verbeterde bloedsomloop. Het verschil is dat de 3D rollers zorgen voor een intensieve massage van het gezicht, voor een versteviging van de huid. No botox needed!

  Edelsteen of Massagerollers?