Facerollers voor het gezicht

Gezichtsroller, ook wel facerollers genoemd, zijn niet meer uit menig beauty-routine weg te denken. Maar wat is er nou zo bijzonder aan deze beauty tools? Wij leggen het graag aan je uit!

Een gezicht roller is een cosmetische skincare tool, waarmee je de uitstraling & conditie van je huid kan verbeteren. De gezichtsroller wordt met name gebruikt op het gezicht maar kan ook in de hals, decolleté of op andere delen van het lichaam worden gebruikt.

Er zijn verschillende gezichtsrollers op de markt & wij leggen je graag uit wat het verschil is tussen Jade rollers & Rozenkwarts rollers, 3D rollers & Germanium rollers. Let’s talk about facerollers!

Bekijk hier alle verschillende gezichtsrollers per categorie:

Verschillende soorten gezichtsrollers

Gezichtsrollers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Denk hierbij aan verschillende materialen, kleuren, maten. Zo heeft iedere faceroller een eigen functie. Zo zijn er Edelsteen rollers & Gua Sha stenen, Massage rollers & Germanium rollers

Lees meer over de verschillende soorten gezichtsrollers!

Soorten gezichtsrollers

Facerollers online bestellen

Facerollers, gezichtsrollers & dermarollers bestel je gemakkelijk online bij Never Naked. Twijfel je nog over welke roller het beste bij je past? Lees dan meer over de verschillen tussen de gezichtsrollers of neem contact op via Instagram, Facebook of via info@nevernaked.nl. We would love to meet you!

Let op: omdat gezichtsrollers in direct contact komen met de huid is het niet mogelijk om deze te ruilen & retourneren. Het is helaas lastig te controleren of de roller wel/niet is gebruikt. Om kwaliteit & hygiëne te waarborgen accepteren wij daarom geen retourzendingen.

Elke roller is gemaakt van een unieke steen, dit zorgt ervoor dat geen een roller exact hetzelfde is & dat kleuren licht af kunnen wijken van de getoonde afbeeldingen.

5.0
Erg mooi (Rozenkwarts Bol roller) & werkt fijn op m'n gezicht

Janine

Het aanbod van gezichtsrollers bestaat uit Edelsteen rollers, Vibrerende elektrische gezichtsrollers & 3D Massagerollers & Germanium massage rollers.

Bekijk de Rozenkwarts Bol gezichtsroller

€29.99

Meestgestelde vragen over gezichtsrollers

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/assets/themes/NeverNaked/sections/faq.php on line 20

Gezichtsroller acties

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van gezichtsroller acties, aanbiedingen & de nieuwste items. Dit doen we via onze Social Media kanalen (Facebook & Instagram) en via de nieuwsbrief. Meld je aan!

  Frisse & glowy huid? Let's roll

  Gezichtsrollers zijn niet meer weg te denken uit menig beauty-routine & wij begrijpen wel waarom. De rollers hebben een luxe uitstraling, zijn handig in gebruik & zorgen voor een frisse glow van de huid. Het aanbod varieert van Edelsteen gezichtsrollers & Elektrische vibrerende gezichtsroller (sets) tot Germanium gezichtsrollers en 3D Massagerollers. Voor welke roller ga jij? Let's roll babes!

   Blog

  Blog

  Frisse & glowy huid? Let's roll

  Ben je op zoek naar een edelsteen roller, gemaakt van Rozenkwarts, Opaal, Obsidiaan of Jade steen? Of ga je voor een 3D Massage roller, ook wel de 'Y'-shape roller genoemd. Beiden type rollers zorgen voor een boost in collageen & verbeterde bloedsomloop. Het verschil is dat de 3D rollers zorgen voor een intensieve massage van het gezicht, voor een versteviging van de huid. No botox needed!

  Gezichtsroller soorten