Skincare tools

Huidverzorging- & gezichtsreinigingstools zijn onmisbaar voor elke beauty- & skincare lover. De huid reinigen zorgt voor een mooie egale basis voor een make-up look of een frisse naturel look. Zeker bij het dagelijks dragen van make-up is het belangrijk om de huid goed te reinigen, het liefst 2 keer per dag! Daarom introduceert Never Naked haar gezichtsreinigingstools collecte, bestaande uit diverse reinigingstools zoals Mee-eter verwijderaar sets, Make-up haarbanden om het haar uit het gezicht te houden & Siliconen reinigingspads.

Lees meer over alle skincare tools!

Mee-eter verwijderaar tool sets

Met de Mee-eter verwijderaar tool sets verwijder je gemakkelijk onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes en andere onzuiverheden. Deze sets bestaan uit 4 tools met in totaal 8 instrumenten. Van comedonenlepels tot haakjes. De sets zijn gemaakt van RVS & hygiënisch in gebruik! Bekijk de Mee-eter verwijderaar set in rosé goud & in een zilveren Mee-eter verwijderaar Toolset.

 

Mee-eter verwijderaar tool sets

Wasbare wattenschijfjes

De 5 roze velours wasbare wattenschijfjes zijn zacht voor de huid & beter voor het milieu. Maak het wattenschijfje nat voor gebruik & breng je favoriete product aan. Na gebruik grondig uitspoelen & laten drogen aan de lucht. Was de wattenschijfjes eens per week op 30 graden in de wasmachine.

Bekijk de wasbare wattenschijfjes

Siliconen gezichtsmasker kwasten

Met de siliconen gezichtsmasker kwasten breng je gemakkelijk je favoriete masker, serum of crème aan met de ‘scoop’ zijde van de kwast en verwijder het product (indien nodig) met de borstelzijde & water. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (beige, roze, lichtroze & oranje).

Siliconen gezichtsreinigings pads

Met de siliconen reinigingspads maak je in een handomdraai je gezicht schoon. Breng een reinigingsproduct aan en maak met ronde bewegingen de huid schoon. Spoel hierna de reinigingspad af en laat drogen aan de lucht. Verkrijgbaar in een set van 2 (roze & zwart).

Bekijk de Siliconen gezichtreinigingspads

Gezichtsreinigings doeken

Twee gezichtsreinigingsdoeken of make-up remover doeken van zachte stof om het gezicht mee te reinigen. Verkrijgbaar in een set van 2 doeken in de kleuren roze & zwart. Na gebruik grondig uitspoelen & laten drogen aan de lucht. Net als de wasbare wattenschijfjes, is dit een duurzame optie om make-up te verwijderen & het gezicht te reinigen. Fijn voor je gezicht & voor het milieu!

Bekijk de gezichtsreinigingsdoeken

Make-up remover haarbanden

Make-up remover haarbanden in 4 verschillende kleuren om het haar uit het gezicht te houden bij het aanbrengen- en of verwijderen van make-up of bij het aanbrengen van huidverzorgingsproducten. Verkrijgbaar in beige, lichtgrijs, roze & donkergroen.

De cosmetische haarbanden zijn verstelbaar door de klittenband sluiting!

5.0
Handig in gebruik & makkelijk schoon te maken. (Siliconen maskerkwast beige)

Lucet

Het aanbod van gezichtsreinigingstools bestaat uit diverse tools, zoals: make-up haarbanden, gezichtsmaskerkwasten & siliconen gezichtsreinigingspads!

Siliconen gezichtsmaskerkwast beige

10,99

Gezichtsreinigingtools acties

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van gezichtsreinigingstools acties, aanbiedingen & de nieuwste items. Dit doen we via onze Social Media kanalen (Facebook & Instagram) en via de nieuwsbrief. Meld je aan!

  Skincare routine tips!

  Skincare routines: van smeren tot verzorgen & van reinigen tot exfoliëren! In dit artikel leggen wij je uit wat alle stappen van een goede huidverzorgingsroutine zijn om ervoor te zorgen dat je huid gereinigd en verzorgd is!

  Skincare routine tips!

  Skincare routine stappenplan!

  Stap 1: First things first!

  Om te voorkomen dat je haren in je gezicht komen tijdens het reinigen van het gezicht is de eerste stap om een cosmetische haarband in te doen. Deze zijn gemaakt van zachte stof en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: beige, lichtroze, lichtgrijs & donkergroen. Ook handig om deze make-up haarbanden in te doen tijdens het opmaken van het gezicht!

  Lees meer over skincare routines!
  Stap 1: First things first!