Haaraccessoires trends najaar 2022

Haaraccessoires trends herfst winter 2022

Het einde van de zomermaanden nadert en de herfst & winter van 2022 komt dichterbij. Nog even en we ruilen de zomerjurkjes & bikini’s weer in voor coltruien en lange broeken. Dit geldt ook voor je favoriete haaraccessoires. Daar waar het in de zomer fijn is om je haar (gedeeltelijk) te bedekken tegen de schade van de zon en zwembad- & zeewater, is het in de herfst tijd om je zomerse lokken los te gooien, op te steken & in model te brengen met nieuwe haaraccessoires. In dit artikel lees je meer over de meest trendy haaraccessoires van 2022, die je zeker terug gaat zien dit najaar.

Haaraccessoires najaar 2022

Een van de haaraccessoires die vorig jaar al een comeback maakte zijn de scrunchies! Deze haarfroezels en haarwokkels zijn bekleed met veel stof & komen oorspronkelijk uit de jaren ’90. Geen wonder dat we deze haaraccessoires ook in 2022 weer terug zien, deze haarelastieken zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en stoffen & je creëert er gemakkelijk diverse haarstijlen mee.

Ga je voor een halve up-do, hoge staart of lage knot? Met de scrunchies creëer je in een handomdraai een perfect gestyled kapsel. Ga je voor velours scrunchies, haarwokkels met een Polka dot print of voor de XL Organza scrunchies? Bekijk het gehele aanbod.

 

 

Bekijk alle scrunchie haarstijlen

Haarklemmen trends najaar 2022

Een ander haaraccessoire om je haar mee op te steken zijn haarklemmen & ook deze haaraccessoire zien we terug in de herfst en winter trends van 2022.

Benieuwd naar de verschillende looks die je met haarclips kan maken? Probeer dan eens de volgende uit:

  1. Opgestoken knot: dit is een klassieke haarlook die je ook prima naar je werk kan dragen. Het gaat als volgt: wikkel je haar in een knot daar dit achterop je hoofd omhoog. Vervolgens pak je een grote haarclip, deze zet je vast over de knot heen. De lokken die ‘los’ zitten onderaan de knot, klem je gemakkelijk vast in de klem. Et voilá! Je haar zit vast.
  2. Halve up-do: deze haarlook is niet onbekend voor velen. Neem halverwege het haar (vanaf de oren) twee delen met haar en breng deze naar achteren. Klem de clipclaw in het midden op het achterhoofd. Laat je onderste lokken los hangen & daar is je halve up-do! Met deze haarlook zorg je gemakkelijk voor volume, en daar zeggen we nooit nee tegen 😉
  3. Opgestoken: een andere look is de ‘standaard’ opgestoken haarstijl. Hierbij neem je de haarklem & plaats je deze op het haar wat je naar achteren doet en omhoog houdt tegen het achterhoofd aan. Deze haarstijl is met name geschikt voor mensen met korter haar. Wil je ervoor zorgen dat je haarklem de hele dag blijft zitten? Bekijk dan deze stevige haarklemmen eens!
Bekijk alle nieuwe haarklemmen

Never Naked Newsletter

Blijf op de hoogte van de laatste tips & tricks omtrent facerollers, haaraccessoires & sieradenen schrijf je in voor de Never Naked nieuwsbrief. We can't wait to meet you!