Vibrerende gezichts roller sets

Elektrische faceroller sets

Gezichtsrollers maar dan meer! De Elektrische Massagerollers zijn zowel geschikt voor het gezicht als voor het lichaam & geven net dat beetje extra. Deze rollers stimuleren de bloedsomloop en de aanmaak van collageen door een intense(re) face workout. De trillingen zorgen er tevens voor dat de spieren in het gezicht (en lichaam) sneller ontspannen. Ben je opzoek naar net wat meer? Ontdek dan de verschillende vibrerende rollers & let’s start rolling!

De Elektrische massageroller zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De gouden elektrische gezichtsroller set & de vibrerende rozenkwarts roller set. De gouden set bestaat uit een Vibrerende faceroller voorzien van 2 bollen & een vibrerende T-zone roller, speciaal geschikt voor de kin en kaaklijn. Let’s start shaping!

De Rozenkwarts vibrerende faceroller set bestaat uit een roller met twee verschillende opzetstukken. Het grote opzetstuk is gemaakt van Rozenkwarts steen die geschikt is voor de grotere huidoppervlakken. Het kleinere ronde opzetstuk is ook gemaakt van Rozenkwarts en is speciaal geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen. 

Wist je al dat Rozenkwarts bekend staat om haar helende werking? Daarnaast staat Rozenkwarts symbool voor (zelf)liefde. Ben je op zoek naar een cadeau (voor jezelf)? Bekijk dan deze Vibrerende Rozenkwarts gezichtsroller set!

 

Let op: Omdat gezichtsrollers in direct contact komen met de huid is het niet mogelijk om deze te ruilen & retourneren. Het is helaas lastig te controleren of de roller wel of niet is gebruikt. Om kwaliteit & hygiëne te waarborgen accepteren wij daarom geen retourzendingen.

De Elektrische gezichtsroller sets worden geleverd zonder AA batterij, die nodig is om de rollers elektrisch te gebruiken. Bij de Elektrische Rozenkwarts gezichtsroller set heb je 1 AA batterij nodig en bij de Vibrerende 3D Massage roller set 2 AA batterijen.

Heb je vragen over de Gezichtsroller sets? Stel ze dan via info@nevernaked.nl of via Instagram of Facebook! Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden & helpen je graag bij het maken van een keuze.

Gouden vibrerende 3D gezichtsroller & T-zone roller set

De tweede set van gezichtsrollers bestaat uit een gouden paar! Namelijk de Vibrerende 3D massage roller & T-zone roller. De 3D roller bestaat uit 2 ronde bollen en kan middels de aan-/uitknop zowel vibrerend als zonder extra trillingen worden gebruikt. De vibratie zorgt voor een intensere workout voor het gezicht. In deze set is ook een elektrische ‘T’-shape roller opgenomen in de kleur goud. Deze roller is speciaal geschikt voor de kin en kaaklijn. Wil je graag een strakkere (onder)kin en kaaklijn? Dan is de gouden set jouw nieuwe personal face trainer! 

Bekijk de Elektrische Gouden 3D gezichtsroller set

Gouden vibrerende 3D gezichtsroller & T-zone roller set

Naast de ‘standaard’ Rozenkwarts roller is er ook de Vibrerende/elektrische rozenkwarts roller. Naast de voordelen van de ‘standaard’ Rozenkwarts steen zorgt de Elektrische roller, door de vibratie, voor een intensere massage van het gelaat. Dit heeft een liftend effect en zal de aanmaak van collageen stimuleren. 

De vibrerende rozenkwarts roller set bestaat uit twee verschillende opzetstukken. 

Zo is de grote roller geschikt voor de grotere huidoppervlakken van het gezicht zoals het voorhoofd en de wangen. Het ronde opzetstuk helpt juist om de huid rondom de ogen en neus te bereiken en helpt hiermee gezwollen ogen en donkere kringen rondom de ogen te verminderen. Deze roller set is de perfecte combinatie om zowel de wangen als het voorhoofd & de kleinere en gevoelige huid te masseren. Met als resultaat een gestimuleerde bloedsomloop & een boost van collageen, wat helpt om rimpels en lijntjes te verminderen en voorkomen.

Vibrerende Rozenkwarts gezichtsroller set

Vibrerende roller sets vs. ‘normale’ gezichtsrollers

Het grootste verschil tussen de elektrische gezichtsrollers en de standaard gezichtsrollers is de vibratie. De elektrische rollers zijn zowel met als zonder vibratie te gebruiken en dienen voorzien te worden van een batterij. Vervolgens kan de onderkant van de roller gedraaid worden van ‘off’ naar ‘on’, waardoor de roller zal gaan vibreren. 

De trillingen vanuit de rollers zorgen voor een intensere workout van het gezicht. En daar waar de standaard rollers een ontspannende werking hebben, zorgen de vibrerende rollers voor een massage van het gelaat & het minder zichtbaar maken van lijntjes in het gezicht.

Germanium gezichtsrollers

Ben je opzoek naar een roller met een liftende werking, maar zonder vibratie? Goed nieuws: de rollers zijn ook zonder vibratie te gebruiken! Toch opzoek naar een andere roller? Dan past de Germanium roller het beste bij jouw wensen. Het effect van germanium rollers is dat de huidcellen geactiveerd worden en het metabolisme in de huid verbeterd. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vetophoping wordt verminderd. Wat zorgt voor een liftend effect.

Germanium gezichtsrollers

Gezichtsroller sets & andere gezichtsrollers

Ben je opzoek naar een andere gezichtsroller dan de Elektrische faceroller sets? Ontdek alle verschillende soorten gezichtsrollers van Germanium rollers tot Jade steen & Rozenkwarts gezichtsrollers. Wist je dat sommige rollers ook geschikt zijn om zowel voor het gezicht als het lichaam gebruikt te worden? Ontdek alle massagerollers!

Bekijk alle facerollers:

Bekijk alle gezichtsrollers
Gezichtsroller sets & andere gezichtsrollers
5.0
Erg mooi (Rozenkwarts Bol roller) & werkt fijn op m'n gezicht

Janine

Germanium rollers zijn gemaakt van metaal met een luxe metallic finish

Germanium gezichtsroller goud

39,99

Germanium gezichtsroller acties

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van gezichtsroller acties, aanbiedingen & de nieuwste items. Dit doen we via onze Social Media kanalen (Facebook & Instagram) en via de nieuwsbrief. Meld je aan!

  Voordelen van gezichtsrollers

  Het stimuleren van de bloedsomloop & de collageen boost die wordt veroorzaakt door het regelmatig gebruiken van de gezichtsrollers zijn een paar voorbeelden van wat de pluspunten zijn van het regelmatig masseren van het (lichaam en) gezicht met een gezichtsroller. Wil je meer weten over de voordelen van de gezichtsrollers? Lees dan meer!

  Voordelen van gezichtsrollers

  Rozenkwarts roller vs. overige gezichtsrollers

  Naast de Rose Quartz faceroller bestaat het aanbod uit verschillende gezichtsrollers, zoals: ‘y-shape’ gezichtsrollers, Germanium rollers en Jade steen rollers in verschillende kleuren. Elke gezichtsroller heeft zo haar eigen werking, maar wat zijn de verschillen tussen de rollers? Wij leggen het je graag uit!

  Rozenkwarts roller vs. overige gezichtsrollers