Scrunchies sets: van 3-packs tot 9-packs!

Naast scrunchies in verschillende kleuren en maten bestaat het aanbod ook uit scrunchies in verschillende sets. Zo zijn de verschillende haarfroezels verkrijgbaar in sets van 3, 4, 5, 6 en zelfs 9 stuks! Op deze pagina vind je alle scrunchie sets!

Scrunchie 3-packs

Scrunchie 3-packs zijn scrunchie sets bestaande uit 3 scrunchies! In het aanbod van Never Naked vind je o.a. de Polka dot scrunchie set, de leren scrunchies & satijnen scrunchies in sets van 3!

Scrunchie 4-packs

4-packs scrunchies vind je terug in diverse stoffen. Van glanzende scrunchies in goud & zwart tot 4 glitterstof scrunchies. En van teddy scrunchies tot 4 velours scrunchies in effen of panterprint! Bekijk alle 4 pack scrunchies!

5-pack scrunchies

5-pack scrunchies, je raadt het al, zijn scrunchie sets bestaande uit maar liefst 5 scrunchies! Zo vind je de dunne satijnen scrunchie sets terug in een set van 5 & de XL organza effen scrunchies!

6 stuks scrunchie sets

Ben je op zoek naar een scrunchie set bestaande uit maar liefst 6 scrunchies? Bekijk dan de diverse dunne scrunchie sets zoals de Fall, Winter, Spring & Summer dunne scrunchie sets! Deze sets bestaan uit 6 dunne scrunchies in diverse kleuren, passend bij elk seizoen!

9 pack scrunchies

Voor de echte hardcore scrunchie fan is er een set die bestaat uit maar liefst 9 zoete roze & beige scrunchies. Deze set is gemaakt van velours stof & heeft een luxe en glanzende uitstraling met mooie kleuren.

Bekijk de velours scrunchie set 9 stuks
9 pack scrunchies

Scrunchie maten, stoffen & prints

Naast scrunchies in verschillende sets vind je bij Never Naked ook scrunchies in diverse maten, zoals XL scrunchies & dunne scrunchies. Scrunchies gemaakt met verschillende prints & scrunchies in verschillende kleuren & sets.

Bekijk meer scrunchies:

 • Scrunchie kleuren
 • Scrunchie prints
 • Scrunchie maten
Bekijk alle scrunchies

Scrunchie acties

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van alle scrunchie acties en aanbiedingen. Dit doen we via onze Social Media kanalen (Facebook & Instagram) en via de nieuwsbrief.  Via de nieuwsbrief ben je niet alleen op de hoogte van de laatste kortingen maar ook van de nieuwste items! 

  Scrunchies in allerlei soorten, maten en gemaakt van diverse stoffen

  Beige satijnen scrunchie set

  14,99

  Scrunchies opbergen & wassen: keep them clean! 

  Om ervoor te zorgen dat je scrunchies zo lang mogelijk mooi blijven is het belangrijk dat je de scrunchies goed opbergt op een droge plek en is het hygiënisch om de scrunchies eens in de zoveel tijd te wassen. We leggen je graag uit hoe je dit het beste kan doen! Lees meer over hoe je scrunchies het beste kan wassen.

   Blog

  Blog

  Scrunchies opbergen & wassen: keep them clean! 

  Scrunchies zijn terug van weggeweest & helemaal on trend. Deze haarwokkels, ook wel froezels genoemd, waren trendy in de jaren 90 en werden toen door menig celebrity gedragen. Sinds vorig jaar zijn scrunchies weer veel terug te zien in het mode- & straatbeeld. Ontdek alle scrunchies!

  Blog