5.0
Erg mooi (Rozenkwarts Bol roller) & werkt fijn op m'n gezicht

Janine

5.0
Handig in gebruik & makkelijk schoon te maken. (Siliconen maskerkwast beige)

Lucet

Huidverzorgingtools: beauty tools & skincare devices

Het skincare aanbod van Never Naked bestaat uit gezichtsrollers & gezichtsreinigingstools. Deze tools zijn onmisbaar voor elke beauty- & skincare lover!

De basis van een stralende huid of mooie make-up look is namelijk een goed gereinigd & verzorgd gezicht.

Ontdek alle beauty tools & skincare devices!

Gezichtsreinigers

De eerste stap in het verzorgen van de huid is een goede reinigingsroutine. Heb je last van onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters of heb je juist een droge en gevoelige huid?

In het aanbod van gezichtsreinigingstools vind je diverse beauty tools die je helpen om je gezicht op hygiënische wijze te reinigen. Van siliconen maskerkwasten tot mee-eter verwijderaar sets! Bekijk alle gezichtsreinigingstools:

Bekijk alle reinigingstools

Facerollers

De tweede stap van een goede gezichtsverzorging & skincare-routine is om de huid te verzorgen. Gebruik hiervoor een van de gezichtsrollers waarmee je zorgt voor een betere doorbloeding, boost van collageen & het afvoeren van afvalstoffen & vocht in het gezicht.

Want zeg nou zelf: wanneer heb jij voor het laatst je gezicht gemasseerd?

In het aanbod van facerollers vind je diverse soorten gezichtsrollers. Van edelsteen gezichtsrollers gemaakt van Jade of Rozenkwarts tot 3D Massagerollers, voor het lichaam & gezicht.

Bekijk alle gezichtsrollers!:

Bekijk alle facerollers

Met de siliconen gezichtsreinigingspads reinig & exfoliëer je de huid op hygienische wijze

Siliconen gezichtsreinigingspads

9,99

Skincare routine tips!

Skincare routines: van smeren tot verzorgen & van reinigen tot exfoliëren! In dit artikel leggen wij je uit wat alle stappen van een goede huidverzorgingsroutine zijn om ervoor te zorgen dat je huid gereinigd en verzorgd is!

Skincare routine tips!

But first, skincare!

Stap 1: First things first!

Om te voorkomen dat je haren in je gezicht komen tijdens het reinigen van het gezicht is de eerste stap om een cosmetische haarband in te doen. Deze zijn gemaakt van zachte stof en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: beige, lichtroze, lichtgrijs & donkergroen. Ook handig om deze make-up haarbanden in te doen tijdens het opmaken van het gezicht!

Skincare routine stappenplan!
Stap 1: First things first!