Skincare routine

Skincare routine stappenplan

De basis van elke stralende en verzorgde huid is een goede skincare routine! In dit artikel lees je meer over gezichtsverzorging stappen & nemen wij je mee in de wondere wereld van reinigen, verzorgen en het exfoliëren en beschermen van de huid. Stap voor stap, zodat je een echte skincare goeroe wordt! Geen enkele foundation of concealer kan op tegen een stralende natuurlijke huid! Lees meer!

Stap 1: First things first!

Om te voorkomen dat je haren in je gezicht komen tijdens het reinigen van het gezicht is de eerste stap om een cosmetische haarband in te doen. Deze zijn gemaakt van zachte stof en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: beigelichtgrijsroze & donkergroenOok handig om deze make-up haarbanden in te doen tijdens het opmaken van het gezicht!

Stap 2: Make-up eraf halen

Haal altijd je make-up eraf voordat je gaat slapen! Doe dit bijvoorbeeld met de herbruikbare wasbare wattenschijfjes, deze zijn gemaakt van zachte roze velours stof & hierdoor ben je vriendelijker voor het milieu! Heb je meer make-up op? Gebruik dan de make-up remover doeken! Ook deze zijn herbruikbaar en gemaakt van zachte stof.

Stap 3: Exfoliëren & reinigen van de huid

De volgende stap in deze skincare routine is om overige make-up resten te verwijderen & de huid te reinigen met de siliconen reinigingspads. Breng hier je favoriete gezichtsreinigingsproduct op aan & maak ronddraaiende bewegingen over het gezicht. Spoel de pads hierna goed af & laat drogen aan de lucht. Hiermee exfoliëer je de huid wat er voor zorgt dat verzorgingsproducten in je routine beter door je huid kunnen worden opgenomen.

Bekijk de siliconen reinigingspads

Stap 3: Start de massage: voorhoofd & frons (120 seconden)

Nu het gezicht gereinigd is en de poriën iets open staan is het tijd om oneffenheden te verwijderen, dit kan je doen met behulp van de rosé gouden mee-eter verwijderaar set of de zilverkleurige RVS mee-eter verwijderaar set. Reinig de set na gebruik met een beetje pure alcohol.

Bekijk de mee-eter verwijderaar sets
Stap 3: Start de massage: voorhoofd & frons (120 seconden)

Stap 5: Let's mask!

Oneffenheden verwijderd? Dan wordt het nu tijd om te verzorgen! Pak je favoriete gezichtsmasker erbij & de siliconen gezichtsmasker kwasten! Deze zijn verkrijgbaar in beigerozelichtroze & oranje en hiermee breng je eenvoudig gezichtsmaskers, serums of crèmes aan het op het gezicht & lichaam. Verwijder de producten, indien nodig, met de borstelzijde i.c.m. (lauw)warm water. Reinig hierna de kwast zorgvuldig & laat drogen aan de lucht.

Siliconen gezichtsmasker kwast beige

Stap 6: Let's roll!

Breng nu je favoriete crème, olie of moisturizer aan! Het wordt tijd om de huid te gaan masseren & verzorgen. Dit kan je doen met een gezichtsroller, dit is een beauty tool die onmisbaar is in je skincare routine! De roller zorgt ervoor dat de bloedsomloop wordt verbeterd, extra collageen wordt aangemaakt (tegen rimpels & lijntjes) en dat afvalstoffen & vochtophopingen worden afgevoerd. Hello glowy & fresh skin! Lees meer over hoe je gezichtsrollers het beste kan gebruiken! Ben je er nog niet over uit welke gezichtsroller het beste bij je past? Lees dan meer over de verschillen tussen gezichtsrollers!

Bekijk alle facerollers

Stap 7: Smeren met SPF!

Als vervolgstap in deze routine is het belangrijk om een goede dag of nachtcrème aan te brengen. Zorg voor een dagcrème met SPF (ook in de winter!) en smeer erop los!

Stap 8: Let’s hydrate, sleep & repeat!

Naast het volgen van deze skincare routine tips is het belangrijk om genoeg water te drinken, te slapen, vitamine D op te doen & genoeg buitenlucht in te ademen (ook met al het thuiswerken) en vooral ook om dit te blijven herhalen. Met eenmalig reinigen & verzorgen ben je er niet, dus investeer in jezelf & in deze routine. Dat gaat natuurlijk makkelijker met de juiste producten.

Bekijk daarom alle gezichtsreinigingtools & gezichtsrollers & let’s clean that skin!

Bekijk alle huidverzorgingsproducten

Never Naked Newsletter

Blijf op de hoogte van de laatste tips & tricks omtrent gezichtsrollers, acties & nieuwe producten en schrijf je in voor de Never Naked nieuwsbrief. We can't wait to meet you!