Beauty tools: welke past het beste bij jouw huid?

Beauty tools: welke past bij jouw huid?

In een wereld waarin we voortdurend worden blootgesteld aan beelden van een “perfecte” huid, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat we ons nooit kunnen meten. Maar het goede nieuws is dat er genoeg hulpmiddelen en apparaten zijn die je kunnen helpen met het bereiken van een stralende, goed verzorgde huid!

In dit artikel nemen we je mee in de wondere wereld van de beste en meest innovatieve beauty tools!

Lees meer over de voordelen van gezichtsrollers

Gezichtsroller beauty tools: een workout beautytool voor je gezicht

Een van de populairste beautytools die er nu zijn is de gezichtsroller. Gezichtsrollers zijn meestal gemaakt van jade of een ander soort kristal, en ze werken door de doorbloeding en lymfedrainage te stimuleren. Dit helpt wallen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Gezichtsrollers kunnen over het hele gezicht gebruikt worden, maar ze zijn vooral goed voor gebieden zoals onder de ogen waar wallen vaak voorkomen.

Bekijk alle gezichtsrollers

Massage beauty tools

Een ander geweldig schoonheidsmiddel is een massageapparaat. Gezichtsmassagers helpen de bloedsomloop te bevorderen, waardoor de huid een gezonde gloed krijgt. Ze helpen ook fijne lijntjes en rimpels te verminderen door de collageenproductie te bevorderen. Massage tools kunnen over het hele gezicht gebruikt worden, maar ze zijn vooral goed voor gebieden als het voorhoofd waar rimpels de neiging hebben zich te vormen.

 

Ben je op zoek naar een workout buddy? De 3D massage rollers zorgen voor een ware workout voor je gezicht!

Bekijk alle massage tools

Germanium beauty tools

Tot slot is er nog een schoonheidsmiddel dat je misschien nog niet hebt overwogen: een Germanium roller. Deze rollers helpen de circulatie te verhogen en bevorderen de collageenproductie, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Ze helpen ook om de gezichtsspieren te verstevigen, wat je gezicht een jeugdige glow krijgt. En dat niet alleen: de Germanium rollers zijn ook goed te gebruiken voor een massage van het lichaam. Heb je last van vermoeide spieren of Cellulitus? Ook hierbij kunnen Germanium rollers zorgen voor een ontspanned effect en mogelijke vermindering van Cellulitus.

 

 

Bekijk alle Germanium beauty tools

Conclusie

Er zijn genoeg geweldige beauty tools op de markt die je kunnen helpen je huidverzorgingsdoelen te bereiken. Gezichtsrollers zijn geweldig voor het verminderen van wallen, fijne lijntjes en rimpels; massage rollers helpen de bloedsomloop te verhogen en de collageenproductie te bevorderen; en Germanium rollers helpen de gezichtsspieren & lichaamspieren te ontspannen en versterken. Wacht dus niet langer – begin vandaag nog met (een van deze) beauty work-out tools!

Bekijk alle Germanium beauty tools

Veelgestelde beauty vragen

Wat is een goede skincare routine?

De basis van elke stralende en verzorgde huid is een goede skincare routine! In dit artikel lees je meer over gezichtsverzorging stappen & nemen wij je mee in de wondere wereld van reinigen, verzorgen en het exfoliëren en beschermen van de huid. Stap voor stap, zodat je een echte skincare goeroe wordt! Geen enkele foundation of concealer kan op tegen een stralende natuurlijke huid. Lees meer over een goede skincare routine!

Welke skincare past bij mij?

Met zoveel huidverzorgingsproducten op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt zijn. Een veelgestelde vraag is dan ook: ‘Welke skincare past bij mij?’. Heb je een schuimende reiniger of een gelreiniger nodig? Een toner of een serum? Het is genoeg om je hoofd op hol te brengen! Gelukkig zijn wij er om je te helpen. In deze blogpost nemen we de vier basishuidtypes met je door en geven we je wat tips om de juiste huidverzorgingsproducten voor jouw specifieke huidtype te kiezen. Lees meer!

Wat te doen bij een droge huid in de winter?

1. Gebruik ‘s nachts een luchtbevochtiger in je slaapkamer om vocht aan de lucht toe te voegen
2. Drink de hele dag door veel water om van binnenuit gehydrateerd te blijven
3. Breng onmiddellijk na het douchen of baden een dikke, romige vochtinbrengende crème aan op uw huid
4. Exfolieer één of twee keer per week met een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen
5. Bescherm uw huid tegen de kou door u in lagen te kleden en buiten een sjaal of muts te dragen
6. Vermijd hete douches en baden, die de natuurlijke oliën van uw huid kunnen verwijderen

 

Lees meer over het voorkomen van een droge huid in de winter!

Hoe krijg je donkere kringen onder je ogen weg?

Word je ‘s ochtends wakker met gezwollen, donkere kringen onder je ogen? Zo ja, dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben last van dit cosmetische probleem. Maar wat is precies de oorzaak? En nog belangrijker, wat kan je eraan doen? Lees meer over de oorzaak van donkere kringen & wallen onder de ogen en wat je hier het beste tegen kunt doen.

Hoe gebruik je een gezichtsroller?

Een van de meest gestelde vragen rondom gezichtsrollers & Gua Sha stenen is: ‘Hoe gebruik je een gezichtsroller?’. Je hebt ‘m aangeschaft, of hij staat al langer op je wish list, maar wat doe je nou precies met zo’n beauty tool? Wij leggen het graag stapsgewijs aan je uit. Lees alles over hoe je een gezichtsroller gebruikt!

Wat is het effect van gezichtsrollers?

Gezichtsrollers zoals de bekende Rozenkwarts faceroller of de Gua Sha Jade steen zijn tools die je kan gebruiken om de spieren in het gezicht te laten ontspannen. En dat niet alleen, het zorgt tevens voor het verbeteren van de conditie van de huid, het afvoeren van vocht en afvalstoffen & zorgt voor een jeugdige glow.

Maar wat zijn naast de voordelen van gezichtsrollers, nou de effecten hiervan? Werkt het echt? En wat zie je dan als faceroller before & after? Hierop is helaas niet 1 antwoord mogelijk. Of een gezichtsroller of massagetool effect heeft op jouw huidconditie, hangt af van verschillende factoren, zoals:

  1. Hoe lang en hoe vaak je de gezichtsroller gebruikt (let op: oefen niet teveel druk uit, het moet ontspannend werken!)
  2. Of je de roller op de juiste manier gebruikt (lees meer over hoe je een gezichtsroller dient te gebruiken)
  3. Hoe jouw huidconditie is: heb je bijvoorbeeld veel of weinig rimpels & huidverouderingstekenen? Heb je last van donkere kringen, of helemaal niet?
  4. Ieder mens & iedere huid is anders: daar waar de een na een keer rollen al een verbetering ziet, duurt het bij de ander langer of is het resultaat minimaal zichtbaar.

Lees meer over het effect van gezichtsrollers.

Hoe gebruik je een Gua Sha steen?

De Gua Sha is bedoeld om de huid mee te masseren en te schrapen. Zet de steen in een hoek van ongeveer 45 graden op je huid en zet lichte druk, waarna je in halen beweegt. Lees meer over hoe je een Gua Sha het beste kan gebruiken.