Gezichtsroller effect

Faceroller before & after

Spieren in het gezicht (en lichaam) worden elke dag gebruikt & veel meer dan je denkt! Hierdoor kunnen er lijnen en andere verouderingstekenen van de huid zichtbaar worden & er kan spanning in de spieren van het gezicht ontstaan. Gezichtsrollers zoals de bekende Rozenkwarts faceroller of de Gua Sha Jade steen zijn tools die je kan gebruiken om de spieren in het gezicht te laten ontspannen. En dat niet alleen, het zorgt tevens voor het verbeteren van de conditie van de huid, het afvoeren van vocht en afvalstoffen & zorgt voor een jeugdige glow.

Maar wat zijn naast de voordelen van gezichtsrollers, nou de effecten hiervan? Werkt het echt? En wat zie je dan als faceroller before & after? Hierop is helaas niet 1 antwoord mogelijk. Of een gezichtsroller of massagetool effect heeft op jouw huidconditie, hangt af van verschillende factoren, zoals:

  1. Hoe lang en hoe vaak je de gezichtsroller gebruikt (let op: oefen niet teveel druk uit, het moet ontspannend werken!)
  2. Of je de roller op de juiste manier gebruikt (lees meer over hoe je een gezichtsroller dient te gebruiken)
  3. Hoe jouw huidconditie is: heb je bijvoorbeeld veel of weinig rimpels & huidverouderingstekenen? Heb je last van donkere kringen, of helemaal niet?
  4. Ieder mens & iedere huid is anders: daar waar de een na een keer rollen al een verbetering ziet, duurt het bij de ander langer of is het resultaat minimaal zichtbaar.

Bij before & after foto’s van mensen die gezichtsrollers hebben gebruikt bestaat de kans dat je daarom andere resultaten ziet dan bij jezelf. Veel voorbeelden laten een vermindering zien van wallen, donkere kringen & de after foto’s laten een huid zien met weinig tot geen oneffenheden en een frisse glow.

Gezichtsroller: werkt het?

Of een gezichtsroller dus wel of niet werkt is volledig afhankelijk van bovengenoemde factoren. Zo kan het onder andere zorgen voor de volgende effecten:

  1. Het verminderen van spanning in het gezicht
  2. Het beter opnemen van huidverzorgingsproducten in de huid
  3. Verminderen van huidveroudering tekenen
  4. Verbeteren van bloedcirculatie

Daarnaast staan de verschillende gezichtsrollers bekend om de verschillende effecten hiervan. Zo zijn de Jade en Rozenkwarts gezichtsrollers gemaakt van edelstenen en hebben beide stenen een verschillende helende werking. Ben je benieuwd naar alle verschillen tussen jade rollers en rozenkwarts stenen? Lees dan meer!

Ook vind je 3D massage rollers in het aanbod van Never Naked. Deze rollers zijn speciaal geschikt voor de wat oudere huid die toe is aan een intensieve massage. De 3d rollers gebruik je dan ook om de contouren in het gezicht beter zichtbaar te maken. De Germanium rollers zijn zowel geschikt voor het lichaam als het gezicht. Deze rollers herken je aan het metalen frame & de 30 kleine Germanium stenen die verdeeld zijn over het uiteinde van de rollers. Deze rollers zorgen voor een toename in bloedcirculatie en zijn geschikt voor het verminderen van bijvoorbeeld cellulitis.

Ben je benieuwd naar alle voordelen? Lees dan meer over de voordelen van het gebruiken van facerollers!

 

Voordelen gebruiken gezichtsrollers

Never Naked Newsletter

Blijf op de hoogte van de laatste tips & tricks omtrent facerollers, acties & nieuwe producten en schrijf je in voor de Never Naked nieuwsbrief. We can't wait to meet you!