Wat zijn Zirkonia oorbellen?

De nieuwste trend op het gebied van sieraden, oorbellen en piercings: Zirkonia oorbellen! Dit zijn oorbellen die voorzien zijn van kleine of grotere Zirkonia stenen. In de collectie vind je oorbellen met kleine Zirkonia steentjes in verschillende kleuren, Zirkonia hanger oorbellen en Zirkonia ear cuffs. 

Let op: omdat oorbellen in direct contact komen met de huid & het lastig is om te controleren of deze wel of niet zijn gedragen is het niet mogelijk om deze te retourneren. Zo waarborgt Never Naked de hygiëne en kwaliteit van de producten.

5.0
Snelle levering, prima prijzen, en erg blij met mijn oorbellen.

Lucette

Earparty met Zirkonia oorhangers

Ga je voor een grote earparty, of te wel: een combi van leuke oorbellen bij elkaar in 1 oor? Ook dan ben je bij Never Naked aan het juiste adres. Een ear party is niet compleet zonder Zirkonia oorbellen. Ga je voor Ear cuffs met Zirkonia stenen of voor Zirkonia hanger oorbellen? Hangt je oor al vol met Zirkonia oorbellen? Combineer dan je ear party met een minimalistische zilveren of goudkleurige oorbel. 

Ontdek alle oorbellen:

Bekijk alle oorbellen

Nieuwe Zirkonia oorbellen & acties

Bij Never Naked zijn wij altijd bezig met het vinden van de nieuwste, leukste, meest on trend oorbellen. Zo zijn wij al druk bezig met komende collecties & kunnen we bijna niet wachten om je de nieuwste oorbellen & Zirkonia items te tonen. Wanneer je Zirkonia oorbellen bij Never Naked koopt, zit je daarom altijd goed. Schrijf je in om op de hoogte te zijn van de nieuwste items!

  Hoe doe je een ear cuff in?

  Meer weten over hoe je de ear cuffs nou daadwerkelijk in je oor doet/ op je oor zet? En hoe zorg je ervoor dat de ear cuff niet zomaar los gaat of van je oor valt? Wij leggen het je graag uit! Lees alles over hoe je de ear cuff ‘gebruikt’ als jouw nieuwste sieraad!

   Blog

  Blog

  Hoe doe je een ear cuff in?

  Om ervoor te zorgen dat je oorbellen & ear cuffs zo lang mogelijk mooi blijven is het belangrijk dat je deze goed opbergt op een droge plek in bijgeleverd satijnen zakje. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de oorbellen & ear cuffs niet draagt tijdens het sporten, zwemmen, douchen & slapen. Lees meer over hoe je ear cuffs mooi houdt!

  Blog