Wat zijn ear cuffs?

De nieuwste trend op het gebied van sieraden, oorbellen en piercings: de ear cuff! 

De ear cuff is een oorbel waar je geen gaatje voor nodig hebt & die je bovenop je oorrand (schelp) zet. Hier heb je dus geen gaatjes of piercing voor nodig, maar het lijkt wel alsof je dit hebt. De ear cuff is een toevoeging aan je earparty van verschillende oorbellen & maakt je look helemaal af. Twijfel je nog of je een piercing wilt laten zetten bovenin je oor? Dan is de ear cuff de perfecte oplossing. Het aanbod ear cuffs bestaat uit goudkleurige & zilverkleurige ear cuffs gemaakt van verschillende patronen & bedekt met steentjes. 

Zilveren ear cuffs

Het aanbod bestaat zowel uit zilveren oorbellen en ear cuffs, gemaakt van metaal & Stainless Steel & gouden oorbellen. Ben je team zilver? Dan zijn de Zilveren Heart ear cuff & de Zilveren Chain ear cuff vast iets voor jou! Op zoek naar bijpassende zilveren oorbellen? 

Bekijk alle zilveren sieraden

Gouden ear cuffs

Naast zilveren ear cuffs bestaat het aanbod ook uit goudkleurige ear cuffs. Dit zijn ear cuffs die voorzien zijn van een goudlaagje. Deze ear cuffs zijn gemaakt van metaal of Stainless Steel (RVS) en zijn daarna in een goud badje geweest. Bekijk bijvoorbeeld de Hearts ear cuffs in goud of de Chain ear cuffs! Ben je op zoek naar meer gouden oorbellen? 

Bekijk alle gouden oorbellen!

Ear cuffs online bestellen

Ear cuffs bestel je dus bij Never Naked gemakkelijk online. Heb je vragen over een ear cuff of twijfel je nog? Schroom niet om ons via Social media (Instagram of Facebook) een bericht te sturen. We helpen je graag bij je keuze! 

Let op: omdat oorbellen in direct contact komen met de huid & het lastig is om te controleren of deze wel of niet zijn gedragen is het niet mogelijk om deze te retourneren. Zo waarborgt Never Naked de hygiëne en kwaliteit van de producten.

Goed om te weten is dat de ear cuffs per 1 worden verkocht. Anders dan bij oorbellen die standaard in een setje van 2 worden verkocht ontvang je bij de ear cuffs dus slechts 1 product. Wil je twee dezelfde ear cuffs aanschaffen? Doe er dan 2 in je winkelmand!

5.0
Snelle levering, prima prijzen, en erg blij met mijn oorbellen.

Marina van Leeuwen

5.0
Snelle levering, prima prijzen, en erg blij met mijn oorbellen.

Marina van Leeuwen

5.0
Snelle levering, prima prijzen, en erg blij met mijn oorbellen.

Marina van Leeuwen

Earparty met ear cuffs

Ga je voor een grote earparty, of te wel: een combi van leuke oorbellen bij elkaar in 1 oor? Ook dan ben je bij Never Naked aan het juiste adres. Hoe leuk is het om in je eerste oorbelgaatje een grotere oorbel te dragen & in je tweede en derde gaatje een kleinere oorbel? Of ga je voor ringetjes in alle oorgaatjes? Maak je earparty compleet met een ear cuff in zilver of goud! Met een ear cuff hoef je geen gaatje te schieten/piercen om een oorbel bovenin je oor te dragen. De ear cuffs hebben namelijk een opening waardoor je deze makkelijk om je oorschelp klemt. De earparty is leuk om te combineren met een opgestoken of halve updo van je haar. Zo komen je oorbellen extra goed tot hun recht. Bekijk bijvoorbeeld eens de haarklemmen of scrunchies, om je look af te maken! 

Ontdek alle oorbellen:

Nieuwe ear cuffs & acties

Bij Never Naked zijn wij altijd bezig met het vinden van de nieuwste, leukste, meest on trend oorbellen. Zo zijn wij al druk bezig met komende collecties & kunnen we bijna niet wachten om je de nieuwste oorbellen & ear cuffs te tonen. Wanneer je ear cuffs bij Never Naked koopt, zit je daarom altijd goed. Schrijf je in om op de hoogte te zijn van de nieuwste ear cuffs!

  Hoe doe je een ear cuff in?

  Meer weten over hoe je de ear cuffs nou daadwerkelijk in je oor doet/ op je oor zet? En hoe zorg je ervoor dat de ear cuff niet zomaar los gaat of van je oor valt? Wij leggen het je graag uit! Lees alles over hoe je de ear cuff ‘gebruikt’ als jouw nieuwste sieraad!

   Blog

  Blog

  Hoe doe je een ear cuff in?

  Om ervoor te zorgen dat je oorbellen & ear cuffs zo lang mogelijk mooi blijven is het belangrijk dat je deze goed opbergt op een droge plek in bijgeleverd satijnen zakje. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de oorbellen & ear cuffs niet draagt tijdens het sporten, zwemmen, douchen & slapen. Lees meer over hoe je ear cuffs mooi houdt!

  Sieraden schoonmaken & reinigen